Wie zijn wij

Savan Waalwijk sinds 1999
Savan Waalwijk is al meer dan 20 jaar het vertrouwde adres voor luchtoplossingen voor in tankstations, garages en de industrie. Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen die hun kennis graag inzetten voor onze klanten en productinnovaties.

Meer dan 1000 locaties
Op meer dan 1000 locaties in Nederland en nog eens honderden locaties in België profiteren mensen van onze producten. Sommige van onze units pompen wel 30.000 banden per jaar op.

Kwaliteitseisen
Wij verkopen uitsluitend VCA- en KIWA gecertificeerde kwaliteitsproducten. Dankzij de vakkundige installatie van onze units en adequate service en onderhoud kunt u altijd rekenen op onze producten. Daar profiteren ook uw klanten van.

Duurzaam milieu
Met tien miljoen auto’s in Nederland en bijna 6 miljoen in België is de behoefte aan goede luchtinstallaties voor autobanden groot. De juiste bandenspanning zorgt 5% besparing op brandstof. De juiste bandenspanning bespaart een automobilist per bandencheck al snel zo’n 25 euro. Bovendien is de uitstoot CO2 4% lager als autobanden op spanning zijn. Met een professionele installatie van Savan Waalwijk levert u gegarandeerd een bijdrage aan een beter milieu.

Uw unit op maat gemaakt?

Onze units voor bandenspanning, stofzuigen of reinigen kunt u geheel naar wens samenstellen. We geven u de keuze uit vele modellen, kleuren, bestickering en extra voorzieningen, zoals een wateraansluiting of tijdweergave. U kiest uiteraard ook zelf de betaalmethode in de unit.

Neem contact met ons op
Savan Waalwijk B.V.
Tielenstraat 9
5145 RC WAALWIJK
T +31 416 560214
E info@savanwaalwijk.com
© Savan Waalwijk B.V. | Privacy | Cookieverklaring