Productie en onderhoud

Productie
De productie van onze units voor bandenspanning, stofzuigen en reinigen doen we grotendeels zelf. Als de standaardinrichting van onze units niet afdoende is, maken wij graag een product op maat. Dankzij onze eigen productieafdeling kunnen wij snel en gericht op uw wensen inspelen.

Installatie
We installeren onze geleverde producten altijd zelf. Van een bandenspanningsinstallatie tot de volledige inrichting van een persluchtinstallatie. Zo weten we zeker dat onze producten in uw bedrijf naar wens functioneren.

Onderhoud
Ook het onderhoud aan onze units voeren wij zelf uit. Wij komen hiervoor een keer per jaar langs. Onze onderhoudsdienst heeft alle materialen bij zich om uw unit preventief en correctief  te onderhouden.

Service
Mocht er onverhoopt een storing optreden in uw unit voor bandenspanning, stofzuigen of reinigen dan kunt u rekenen op ons storingsteam. Wij staan 24/7 klaar en garanderen een snelle oplossing bij problemen.

Uw unit op maat gemaakt?

Onze units voor bandenspanning, stofzuigen of reinigen kunt u geheel naar wens samenstellen. We geven u de keuze uit vele modellen, kleuren, bestickering en extra voorzieningen, zoals een wateraansluiting of tijdweergave. U kiest uiteraard ook zelf de betaalmethode in de unit.

Neem contact met ons op
Savan Waalwijk B.V.
Tielenstraat 9
5145 RC WAALWIJK
T +31 416 560214
E info@savanwaalwijk.com
© Savan Waalwijk B.V. | Privacy | Cookieverklaring